Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Családi ház, Pécel, , Kelő lakópark
Alapterület 170 m2,  962 m2 telek
Szobák száma 3 + 1
86.9 millió Ft
Adatlap száma 10820185
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

 • Építési mód: Tégla
 • Állapot: Újszerű
 • Telekméret: 962 m2
 • Külső állapot: Újszerű
 • Fűtés: Cirkó
 • Kilátás: Kertre néző
 • Bútorozottság: Gépesített
 • Szintek száma: 1
 • Komfort fokozat: Dupla komfort
 • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
 • Villany: Bevezetve (230 Volt)
 • Víz: Van, saját vízórával
 • Gáz: Vezetékes gáz
 • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

PÉCEL „KELŐ LAKÓPARK” RÉSZÉN, 2008-BAN ÉPÜLT, FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ.


Please scroll down for English text.
 
BUDAPEST KELETI pályaudvarról, a Rákos-völgyében 1870 óta közlekedő vonattal 20 perc alatt, az Örs vezér tértől kék busszal közelíthető meg Pécel. A péceli pályaudvarról óra 10-kor és 40-kor közlekedő helyközi autóbusznak a családi ház közelében van a megállója. Gyalogosan is megközelíthető a kellemes, Ny-európai, amerikai kertvárosi hangulatot idéző városrész.
 
A széles aszfaltozott út mellett 962 négyzetméteres, pazar növényekkel, gyümölcsfákkal beültetett , gondozott kertben található a 170 négyzetméteres, földszintes ingatlan, amelyhez a ház folytatásaként 70 négyzetméteres, fedett terasz is tartozik.
 
A ház belső kialakítása tovább növeli a lakók szabadságérzetét a 70 négyzetmétert meghaladó amerikai konyhás, étkezős, kandallós nappalijával. Innen juthatunk ki az ovális, kertre néző, fedett, 70 négyzetméteres teraszra.
 
A főzés hatalmas élményt jelent az amerikai konyhában, amelynek egész falat betöltő, kertre néző ablaka van. A jelenlegi divatnak megfelelő beépített bútoraival, modern gépeivel, a nappali felé néző gáztűzhelyével és a fölött beépített, nagyteljesítményű szagelszívójával. Az ebédlőt ötletes, bárpultként is használható szekrénysor választja el a konyhától és a kandallós nappalitól.
 
A fürdőszobában a sarokkád mellett zuhanyozó is van. Fürdés közben a csodálatos kertre néző ablakból látható az évszakonként változó természet.
 A hosszú folyosóról nyíló gardrób szoba folytatása a háztartási helyiség., ahol a WC és mosdó található. Itt helyezték el a meleg vizet és a fűtést biztosító cirkó kazánt is.
 
A bejárati ajtótól jobbra van a két gépkocsi tárolására alkalmas 36 négyzetméteres garázs. A garázs bejáratával szemközti ajtón át a háztartási helyiség előtti, gardróbszekrényekkel beépített helyiségbe jutunk. A folyosóra kilépve, a fejünk fölött, a mennyezeti kijárón közelíthető meg a padlás.
 
A folyosónak erről a részéről nyílik a kertre néző, 12 négyzetméteres gyerekszoba, a 10 négyzetméteres dolgozószoba, a 10 négyzetméteres fürdő. A 12 négyzetméteres hálószobából nyíló ajtón át is megközelíthető a jó fölszerelt fürdőszoba.
 
A hosszú, oszlopokkal tagolt folyosó garázs felöli oldalán különlegesség az egyiptomi hangulatot idéző falburkolat. A bejárat melletti falon hatalmas, kovácsoltvas fogasra a lakók kabátjai mellett még a vendégeké is kényelmesen elfér.
 
A 38 centis külső téglafalakon, hőszigetelő vakolat van, így nyáron sincs szükség légkondicionálóra, télen pedig gazdaságossá teszi a fűtést. A kerti öntőző rendszer egy 65 méter mély kútból táplálható.
 
Az ingatlan ára: 86,9 M forint.
 
Az ár részét képezi a vörös gránittal díszített, beépített konyhabútor, a fürdőben, a gardróbszobában található beépített bútorok, a fedett teraszon lévő kovácsoltvas elemek.
 
A havi rezsi, fogyasztástól függően, 65-70 EFt között van havonta.
 
Az egyszintes ház előnye, hogy idősebb korú tulajdonosoknak is kényelmes lakóteret biztosít.
 
Örömömre szolgálna, ha erre a gyönyörű ingatlanra rövid időn belül rátalálna új tulajdonosa.
Kérem, hívjon a hét bármely napján, hogy megszervezhessem a ház megtekintését!
 
Forgács Magdolna
ingatlanreferens
+36 30 817 1551
 
FORE SALE QUALITY AMERICAN STYLE FAMILY HOUSE AT PÉCEL
 
A quality 170 sqm double confort 3 bedroom house with a lovely 967 sqm garden and 70 sqm terrace area. 36 sqm duble garage, 70 sqm quality fitted american kitchen and living room with fireplace.
 
Easey access
-  by train : from  Budapest East Station 20 minutes
- by bus: BKK line 169E from Örs vezér square
Price: 86,9 MFt  (270 000.- Euro)
 
Contact:
Magdolna Forgács
f.magdolna @citycaret. hu
Phone No: +36 30 817 1551

Térkép

network solutions vs ipage