Navigáció
Eladó Irodaház, Budapest, XV. kerület
Alapterület 499 m2,  1 295 m2 telek
Szobák száma 7
199.9 millió Ft
Adatlap száma 10823397
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 1 295 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Kertre néző
  • Szintek száma: 3
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

 

XV. kerület impozáns, villákkal övezett részén 1295 nm-es telken, 1920-ban épült, majd minőségi anyagokkal felújított, brutto 499 nm-es, 7 szobás, exkluzív megjelenésű és hangulatú, minőségi anyagokkal kialakított nagypolgári villa keresi leendő tulajdonosát.

 

Az épület 3 szintes: garázs szint, földszint és emelet.

 

A személyi bejárón belépve kis előkertbe érkezünk, a fedett előkerti teraszról az elegáns bejárati ajtón át tágas fogadótérbe lépünk. A szinten 3 hálószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyhatér és egy közel 70 nm-es, patinás, látszó gerendás, galériás nappali található hangulatos, épített kandallóval, amelyről kijuthatunk a 21 nm-es fedett teraszra, mely térkővel kibővítve kapcsolódik a füvesített kerthez.

 

Az emeletre keményfából készült impozáns lépcsősor vezet, a tágas előtérből (amely közösségi térként, társalgóként is funkcionálhat) további 3 szoba nyílik közös hatalmas fürdőszobával és külön mellékhelyiséggel.

 

A garázs szinten 3 állásos nagyméretű garázs kapott helyet, amely a elektromos kaputól rámpafűtéses gépkocsi lehajtón keresztül közelíthető meg. A garázsban vízvételi-, elektromos autótöltési lehetőség, kút biztosított. A szinten továbbá gépészeti helyiség, mellékhelyiség és egy exkluzív hangulatú borospince is található.

 

A kert szép, rendezett, automata öntöző és csepegtető rendszerrel. A hátsó kert, amely a nappali szintről és a garázs szintről is megközelíthető, kellemes kialakítású, jól használható, intim.

 

Az ingatlan hatalmas, exkluzív térérzetet biztosító belső terekkel rendelkezik.

 

Az épülettől szeparáltan található a kukatároló.

 

A villa felújítása nagyrészt megvan, azonban a végső befejezés leendő tulajdonosára vár – melynek kivitelezésében a jelenlegi tulajdonosa szívesen segít.

 

Az épület főbb műszaki paraméterei:

 

Az épület külső homlokzatán 10 cm vastag dryvit rendszer készült.

A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátott mahagóni színű borovi fenyő nyílászárók, belső oldali tokba rejtett, impozáns zsalugáterekkel, gránit ablakpárkányokkal, Velux tetőtéri ablakok elektromos vezérlésű nyitás- és árnyékoló funkcióval.

A hűtés-hűtés: fali hűtő-fűtő rendszer, padlófűtés (a hőenergia előállító berendezések azonban leszerelésre kerültek, ezeket pótolni kell)

Szaniterek: beépített zuhanykabinok, konzolos WC-k (a mosdók, a csaptelepek és a sarokkádak leszerelésre kerültek, ezeket pótolni kell)

Riasztórendszer előkészítésre került.

 

A villa tökéletesen alkalmas lehet:

- családi otthonnak:  a nagy terek és a kert ideálisak lehetnek egy nagy család számára. A szobák és fürdőszobák elegendő helyet biztosítanak mindenki számára, és a kertben lehetőség van kerti parti rendezésére.

- cégközpontnak:  a nagy villa ideális lehet egy cégközpontnak vagy irodának, ahol a dolgozóknak elegendő tér áll rendelkezésre, és a kert alkalmas lehet az ügyfelek és partnerek fogadására, autók elhelyezésére. Ideális lehet akár iroda és lakófunkció közös kialakítására, hiszen kialakítható alsó szinten iroda, az emeleten pedig lakótér.

- privát klubnak: egy nagy polgári villa alkalmas lehet egy privát klubnak vagy rendezvényhelyszínnek, ahol elegáns és exkluzív rendezvényeket, összejöveteleket lehet tartani.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, szeretné megtekinteni a villát, vagy kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal.

Hívását szeretettel várom!
 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

Térkép

network solutions vs ipage