Navigáció
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VI. kerület
Alapterület 3 815 m2,  544 m2 telek
Szobák száma
1800 millió Ft
Adatlap száma 10823223
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Telekméret: 544 m2

Ingatlan leírása

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:


Jelenleg használaton kívüli épület belső átalakításával, tartószerkezetének megtartásával 65 szobás, négycsillagos szálloda alakítható ki.

A tervezett funkcióváltást engedélyező hatósági engedélyek rendelkezésre állnak. A tervezés során az épület gazdaságos, funkcionális és magas építészeti igényszintű építészeti és belsőépítészeti kialakítására törekedtünk, aminek eredményeként a szálloda a jelenlegi szállodapiacon esztétikai minőségével kiemelkedik. A tervezés során nagy hangsúlyt kapott a korszerű energetikai szempontok figyelembevétele, és a korszerű üzemeltetési technológiák integrálása. A szálloda pozitív megítélése, a szálláshely-szolgáltatás kedvező értékesíthetősége miatt fontosnak gondoltuk az épület „arcának” esztétikus megjelenését, ezért az utcai és udvari homlokzatok kortárs építészeti átalakítása és egyben energetikai felújítása tervezett, szem előtt tartva a szűkebb és tágabb városi környezetbe való illeszkedést.

A tervezett szálloda teljes vendégforgalmi területe: 2199 nm

Szobaszám: 65 db, átlagosan 19,9 m2 alapterületű szoba (benne fürdőszoba), ebből 2 db apartman

A reggeliző befogadóképessége 62 fő, a reggeliző udvarra néző terme zártkörű rendezvény megtartására is alkalmas. Az így kialakított terem befogadóképessége 38 fő.

Rendelkezésre álló dokumentumok:
1.Épületdiagnosztikai, statikai felmérés és szakvélemény
2.Meglévő épület 3D modell
3.Építész és szakági tervek a településképi eljáráshoz

 

 

Ár: 1.8 mrd Ft

Térkép

network solutions vs ipage