Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület
Alapterület 105 m2
Szobák száma 3
262.59 millió Ft
Adatlap száma 10824536
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű, azonnal költözhető

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁSOK BUDAPEST II. KERÜLETÉBEN, BUDALIGETEN

2. lakás (3. emelet)
Nettó alapterület: 105,45 nm
Terasz: 64,64 nm

Szobák száma: 3
Tároló: 12,62 nm
Gépkocsi beállóhely: 2 db

Az ár tartalmazza a lakás, a lakáshoz tartozó teraszok, tároló és gépkocsi beállóhelyek árát.

ELHELYEZKEDÉS

A társasház Budapest II. kerületének zöldövezetében, Budaligetben helyezkedik el. A lakásokból csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegységre. Az egymás mellett lévő két egyforma területű, de eltérő szélességű építési telekre egy-egy háromlakásos társasház épült. A környezeti adottságoknak köszönhetően a II. kerületre jellemzően nyugodt, kellemes, családias környezetben élvezhetjük mindennapjainkat, távol a nyüzsgő belvárostól. Elhelyezkedéséből adódóan autóval a legkényelmesebb a megközelítése, de tömegközlekedéssel is könnyen eljuthatunk a város számos pontjára. A hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt lakókörnyezetet biztosít jövendőbeli tulajdonosainak.

LAKÁSOK FELSZERELTSÉGE

Lakásonként egy tároló helyiség és két gépkocsi beállóhely áll rendelkezésre. A gépkocsi beállók egy része hagyományos garázs beállóhely, egy része parkológéppel kialakított. A teherhordó falak vasbeton kialakításúak. Nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. A nappalikhoz közvetlenül terasz csatlakozik. Az épületben 6 személyes hidraulikus lift könnyíti a közlekedést. A lakások fűtését, használati meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja padló- és mennyezet fűtéses kialakítással. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kiépített. Az elektromos hálózat úgy került kialakításra, hogy kisebb átalakítással „okos ház” rendszer építhető ki.

Az épület 2022-ben megszerezte a használatbavételi engedélyt, így a szerződéskötést követően a lakások azonnal költözhetők. A társasház alapítása és az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzése folyamatban van.

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage